ensamblandalla

Alla inlägg den 28 juli 2011

Av Persson - 28 juli 2011 23:02

Hejsan från Herrfallet!!!


Jag skrev ett inlägg tidigare men precis när jag skulle posta det så la datorn av pga batteriet..


Jag skrev något typså här:


Igår kom vi till Herrfallet och som vanligt ska jag börja bråka med Lollo och Pappa... Jag hatar verkligen att pappa alltid ska skälla på mig när det är Lollo som gör fel! (Lollo är min lillasyster) Jag menar jag får ju alltid skäll om jag gör något fel? Är det bara för att jag är äldre som gör att det är rätt att skälla på mig och inte henne? Jag vet inte, men saken är säker att det är himla orättvist!

Idag har vi inte gjort något speciellt, vi badade inte ens fast det var runt 30 grader ett tag där på dagen.. Vi har typ setat och spelat poker hela dagen och idag blev det tyvärr ingen större vinst för lilla mig, det var den där Ubbes fel!! Haha, Ubbe tror att han är bäst på poker nu bara för att han hade ett flyt den här gången, han kan ju få tro det 


Annars har det inte hänt något speciellt förutom att vi har pratat lite med min lillasysters kompis och vi kanske kan hänga med henne och hennes familj till Grönalund på fredag eller lördag! Skitbra ju!!!


Men jag tror att det är dags att sova nu.. Jag måste ju som sagt ställa om tiden lite, vända om tiden kanske det heter, för att jag jobbar nästa vecka. Det är inte bra för min rygg men herreGUD vilka pengar jag får!


Sovgott alla, många    till er!

Tidigare månad - Senare månad

Presentation


Tja, inte mycket att skriva här. Läs så får du veta mer om vem jag är.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Gör jag rätt som bloggar?
 Ja
 Nej
 Vet inte
 Du är sämst!
 Du har en poäng i det du skriver

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27 28 29 30 31
<<<
Juli 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards