ensamblandalla

Alla inlägg under augusti 2011

Av Persson - 6 augusti 2011 17:48

hej, jag blev kvar i herrfallet, satt nyss och spela Poker. vann lite! ha det bra:)

 
Av Persson - 5 augusti 2011 14:43

Tjaa!

Jobbet idag var skitkul! Sista jobbdagen också.. Men skönt att slippa alla tidiga mornar!

Idag sticker vi till Herrfallet, snart. Pappa ska bjuda alla på gryta och det längtar jag sååå mycket till för jag är super hungrig!

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva nu.. Jag har i alla fall bokat en myskväll med min kära Martina i Morgon! Ska bli så mysigt och jag saknar henne så mycket! Vi kanske tar lite bilder i morgon som jag kan lägga upp på bloggen om ni vill?  


Jag önskar er en trevlig helg, vi hörs kanske senare eller i morgon!  

Av Persson - 4 augusti 2011 18:10

Jaha hej.


På jobbet idag pratade jag med pappa om typ, livet. Det gjorde mig ledsen faktiskt så jag berättade för honom precis hur jag känner om, ja, vårat liv och så. Sen bad jag honom att vi skulle sticka till minneslunden när vi kom hem från jobbet och det gjorde vi.

Jag mår inte så bra, eller nej, jag mår skit! Jag fattar inte varför världen ska vara så orättvis. Varför just mamma liksom? Jag hatar att just HON fick gå vidare, utan mig. Vad jobbigt det ska vara att skriva hur jag känner just nu, jag har typ 1000 blandade känslor och inte en enda är klar tänkt..

Jag saknar henne.

Det har gått 2 jävligt långa år.

Jag saknar henne så himla mycket!

Jag vet att min uppväxt kanske inte var den bästa man kan tänka sig, jag var riktigt bortskämd och så men jag menar.. Jag fick växa upp och typ tag hand om Lollo på helgerna för mamma och pappa typ festade hela tiden. Men det är sånt man ska radera ur minnet va? Jag menar de sensate åren var ju helt okej förutom de sista månaderna då, när hon hade cancer.. Jag vet att mamma alltid älskade mig, hon fanns alltid där för mig och hon saknar mig nu. Jag bara vet det, nej, jag känner det.

Är hon verkligen borta? för alltid? eller finns hon faktiskt här hos mig? Jag vet att hon finns här nu och för alltid men ibland är det svårt att känna det bara. Ibland kan jag vara så jävla ledsen att jag inte ens kan känna hennes tröstande, det suger!

Snälla, kan man inte bara vridsa tillbaka tiden så jag kan få vara med henne igen! Mamma, kom tillbaka till mig! Jag behöver dig här hos mig!


Ett litet eller ganska långt inlägg om mina känslor just nu. Kanske lite svårt att tyda vad jag vill komma fram till, men det vet jag inte ens själv.


Ha det bra så länge!  



Mammas annons.. (men det står fel datum.. det ska vara den 2 Juni)

   


Mamma och pappa..

    


Liten bild.. Jag när jag var liten och mamma  

 

Av Persson - 3 augusti 2011 21:11

 

Av Persson - 3 augusti 2011 20:30

Hej hopp!


Idag blev det ett yttligare sent inlägg.. ta det snälla inte som en vana för jag jobbar ju den här veckan så jag orkar inte sätta mig vid datan direkt jag kommer hem, kl.17:30 Förlåt för det i alla fall.


Idag var det den värsta dagen på jobbet.. Men man brukar väl alltid vara tröttast på onsdagar, eller? Dagen började väl bra, det var ganska kul. Men efter första rasten blev jag jätte trött fast jag började tänka på en sak när jag satt i fika rummet, det är SÅ mycket roligare att vara på byggplatsen och arbeta än att ha rast.  Jag fattar inte att jag säger det egentligen, men man blir så tött efter rasten och pappa bara sover. (haha, jag ska skicka en mms bild på honom som jag smyg fotade idag när han sov.)


En till sak som jag bara vill på peka, Kl. 7 på morgonen är det absolut behagligast i solen! Så nu vet ni det, och jag som egentligen brukar ÄLSKA värmen. Men det är inte kul att jobba i hetta.


Till någotr helt annat, pappa frågade mig idag helt random om jag fortfarande tycker att han tar någons (lollo's) parti när det gäller gräl och bråk hemma för han tycker inte att han gör det längre. Visst det har blivit en klar förbättring men jag tycker ändå att han ska vara lite strängare när det gäller henne, han måste få henne att mogna precis som jag har mognat på egen hand?


Jag har fått lite klagomål om dåligt med bilder, så jag slänger upp 3 helt random bilder.  

   "Månbrygga" (eller vad det hette) i Finland.

 

Min tröja från Power meet!  

 

Jag, Martina och Lollo. Efter power meet.


Ha det bra nu. Kram och godnatt!  

Av Persson - 2 augusti 2011 18:26

pappa svetsar och jag är brand vakt!

Av Persson - 2 augusti 2011 18:22

lite ful bild på mig!

Av Persson - 2 augusti 2011 18:10

Hejsan!


Idag på jobber var det faktiskt jätte drygt, vi fick vänta på leverans i flera timmar. Då satt vi och sov i fikarummet .  Annars så åt vi en glass i stället för att ha en rast, sen så gjorde vi massa annat. Jag var faktiskt brand vakt idag också!


Jag kom nyss hem efter en snabb sväng förbi citygross. När jag kom hem så hade Lollo börjat måla rummet, men hon har ju gjort fel.. Som vanlig skyller hon på mig. Fan vad jag är irriterad nu asså! Jag gjorde INGENTING förutom att hjälpa henne och hon sitter och säger att jag är ful, dum, elak och att hon hatar mig. Vilken tacksam familj man har i bland asså. Sen typ 2 minuter efter det så kommer hon in i mitt rum och frågar om jag kan hjälpa henne och att det var jag som var dum! Åh, varför ska hon alltid få säga massa dumma saker till mig och pappa bryr sig inte då men när jag blir arg och ryter till mot henne då jävlar ska jag ha skäll!


Aja jag kanske uppdaterar något efter maten, tänkte lägga upp en eller två bilder från jobbet sen kanske.   


Ha det bra så länge.

Presentation


Tja, inte mycket att skriva här. Läs så får du veta mer om vem jag är.

Fråga mig

3 besvarade frågor

Omröstning

Gör jag rätt som bloggar?
 Ja
 Nej
 Vet inte
 Du är sämst!
 Du har en poäng i det du skriver

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

Gästbok


Ovido - Quiz & Flashcards